Theetuin "Bij Vicky"

 

 Op een heerlijke plek, net buiten Wouwse Plantage, vind je de 

“Theetuin Bij Vicky”.

In de,  kleinschalige persoonlijke theetuin, kun je onder het genot van een kopje thee of koffie met zelfgebakken lekkernijen genieten van de inmense rust.

Je kunt er ook lunchen, afhankelijk wat de moestuin die dag te bieden heeft.

Er is een moestuinwinkel en in de omgeving kun je fietsen en wandelen.

 

Reserveren

Natuurlijk is het lekkerst!

Geen uitgebreide menukaart,

enkel dat wat de moestuin

ons te bieden heeft die dag.

Het eten van lokale seizoensgroenten is milieuvriendelijk en een leuke manier om in contact te blijven met de seizoenen en de natuur.

Het is ook altijd een uitdaging om te koken met wat er “die dag voor handen is”.  En hoe leuk is het dat wat u op uw bord heeft liggen, nog geen drie uur daarvoor nog in de moestuin stond. 

Theepluktuin

Onze theetuin is voorzien van een zeer uitgebreide theetuin met allerlei kruiden die u zelf mag plukken. Er staat een flinke zinken teil om uw kruiden te wassen. Wilt u liever dat wij het doen, geen probleem.

Verse groenten en fruit

Alle groenten en fruit komen zoveel mogelijk uit onze eigen moestuin.

Dus wat u op uw bord heeft liggen, stond niet zolang daarvoor nog in de tuin.

Beperkte menukaart

Omdat we per dag bekijken wat we voor u gaan bereiden die dag, is onze menukaart redelijk beperkt. We zorgen altijd voor een heerlijke soep, een tosti of belegd broodje, huisgemaakt gebak en een salade.

 

Brood

Wij serveren heerlijk boerenbrood (wit of bruin) bij al onze lunchgerechten met een heerlijke knoflookboter. Dit op zich is al een “kadootje” om te eten.

 

Reserveren

Omdat we maar beschikking hebben over 20 zitplaatsen is onze theetuin enkel te bezoeken op basis van een reservering. Maak gebruik van onderstaand reserveringsformulier.

Afhankelijk van het weer

Wij kunnen helaas het weer niet reserveren. Wanneer het dus plenst van de regen, of het veel te koud is,  dan zijn wij genoodzaakt om de reserveringen te annuleren.

wij hopen u binnenkort te ontmoeten in onze theetuin

Openingsdagen-, en tijden:

 Voorlopige openingsdagen van “Theetuin Bij Vicky”. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de beperkingen opgelegd door het RIVM en de regering.

Onze tuin is groot genoeg om 1,5 meter afstand te garanderen. Om deze reden zullen wij per datum niet meer dan 20 personen in onze tuin kunnen verwelkomen. Wel vragen wij u om in de publieke ruimtes een mondkapje te dragen voor uw eigen en onze veiligheid.

Data opening “Theetuin Bij Vicky”: zondag 25 april 2021, zondag 16 mei 2021, zondag 20 juni en zondag 18 juli 2021. 

Reserveren is verplicht.