Webshop

Moestuinplantjes, zaden en diverse materialen

 

cropped logobijvicky 1 1

Helaas…….het “Bij Vicky” moestuinseizoen is voorbij. De planten zijn inmiddels te groot om te verzenden en op 19 juli aanstaande zal ook de fysieke winkel in Wouwse Plantage haar deuren sluiten voor de verkoop van moestuinplantjes.

Dat wil niet zeggen dat ik stil ga zitten, in tegendeel. In het najaar van 2022 ga ik me vooral richten op het geven van workshops (wecken, moestuinieren en zaaien) en medio november ga ik weer druk aan de gang om een mooi plan te maken voor 2023.

Dus……..bij deze…….tot volgend jaar en dank voor het vertrouwen.

Via mijn facebookpagina https://www.facebook.com/bijvickymoestuinwinkel zal ik aankondigen wanneer de webshop weer actief is.

1
2
4
5
3
Knolbolwortelgewassen
7
zaden
8
Diversen 2

Planten online bestellen? Kan dat wel?

Planten online bestellen is tegenwoordig heel normaal. Voor de meeste tuincentra is het onmogelijk om hetzelfde assortiment aan te bieden als de kleinschalige kwekers dat doen. Dat is veel te arbeidsintensief. Online je planten bestellen is de manier om de specifieke plantensoorten te krijgen die je graag wilt hebben. De planten worden verpakt in speciale plantverpakking zodat ze zonder schade, gezond en vers bij je afgeleverd worden.

Wanneer je Bij Vicky.nl je planten besteld help ik je op weg met een uitgebreide handleiding die wordt meegeleverd. En je kan me altijd bellen, mailen of een bericht sturen als je nog vragen hebt. Lees ook de artikelen op mijn website over het dieven van je tomaten en het plukken van de kruiden. Die zijn erg belangrijk om lang te kunnen genieten van de door jouw aangeschafte planten.

verpakking1