Webshop

     Moestuinplantjes & diversen

 

cropped logobijvicky 1 1

Hou er rekening mee dat de meeste foto’s in de webshop van volgroeide planten en/of groenten zijn. Ik verkoop de jonge plantjes van deze planten en/of groenten. Deze zullen dus nog door een aanzienlijke groeiperiode moeten om vruchten af te geven of geoogst te kunnen worden.

Verzending van de plantjes zal plaatsvinden van maandag t/m donderdag, het risico dat de plantjes een weekend in een distributiecentrum moeten doorbrengen is anders te groot. Verzendingen naar België duren over het algemeen een dag langer. Alle verzendingen geschieden via DHL. U kunt ook kiezen om uw bestelling op locatie af te komen halen tijdens openingstijden van de moestuinwinkel te Wouwse Plantage.

De planten worden aangeleverd in een composteerbare beker, papieren potje of een P7/P9 zaaipotje en netjes verpakt in speciale plantendozen. Ook zijn de planten die getopt moeten worden zoals pepers en paprika’s reeds getopt. Alle plantjes krijgen biologische meststoffen dus deze pas weer geven na (minimaal) 2 weken op halve dosering na ontvangst (voorkomen van overbemesting).

LET OP: pepers, paprika’s en tomaten OP=OP. Van somige soorten heb ik maar een beperkt aantal in voorraad.

1
Knolbolwortelgewassen
5
7
2
3
Diversen 2
4

Planten online bestellen? 

Kan dat wel?

Planten online bestellen is tegenwoordig heel normaal. Voor de meeste tuincentra is het onmogelijk om hetzelfde assortiment aan te bieden als de kleinschalige kwekers dat doen. Dat is veel te arbeidsintensief. Online je planten bestellen is de manier om de specifieke plantensoorten te krijgen die je graag wilt hebben. De planten worden verpakt in speciale plantverpakking zodat ze zonder schade, gezond en vers bij je afgeleverd worden.

Wanneer je Bij Vicky.nl je planten besteld help ik je op weg met een uitgebreide handleiding die wordt meegeleverd. En je kan me altijd bellen, mailen of een bericht sturen als je nog vragen hebt. Lees ook de artikelen op mijn website over het dieven van je tomaten en het plukken van de kruiden. Die zijn erg belangrijk om lang te kunnen genieten van de door jouw aangeschafte planten.

verpakking1

Webshop

 

Levering van de plantjes zal plaatsvinden vanaf 1 april 2022. Wel bestaat er de mogelijkheid om de plantjes reeds te reserveren door te kiezen voor pre-order tijdens je bestelling. Je bent dan zeker van jouw specifieke soort of variatie. Van sommige soorten plantjes zijn er namelijk maar 10 tot 12 beschikbaar omdat ik gewoonweg niet aan meer zaden kon komen, Dus wil je zeker zijn dan maak gebruik van deze optie. Betaling dient ook tijdens de pre-order te geschieden. LET OP: pepers, paprika’s en tomaten OP=OP. 

1
5
3
4
Knolbolwortelgewassen
7
2
Diversen 2